Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC PORTO-Moreirense

21. 2. 2016

Dnes dne 21.02.2016 od 19:15 nás čeká další ligové utkání proti 13. týmu tabulky Moreirense.Další zápas po nepříjemné porážce 2:0 na Evropské scéně s velmi oslabenou sestavou proti Dortmundu.

V minulém kole jsme senzačně porazily Benficu a stáhly se tak na pouhé tři body na 2. místo a 6 bodů ztráta na první Sporting. Ovšem přišlo zaváhání v Evropské lize proti Dortmundu kde nám chyběla takřka celá defenzivní řada (Danilo,Maxi a vyhozený Maicon).Na pravé obraně musel zaskočit levý záložník Varela a na pravým kraji hrál náhradník Ángel, Layún se posunul na stopera a rozhodně byla vidět nesehranost tohohle složení obrany.

Na dnešní utkání bude chybět Nizozemský stoper Martins Indi který si ze zápasu s Dortmundem odnesl poranění stehenního svalu, ovšem podle portugalských médií nebude jeho absence nikterak vážná.

Nás dnešní soupeř se nachází na 13. místě a dělí ho pouhé 3 body od předposledního (sestupového) místa. Poslední utkání z minulého roku skončilo překvapivou remízou i když jsme celý zápas byli lepším týmem a 2x vedli, bohužel v 88. minutě vyrovnal hostující André Fontes.

Jejich největší hrozbou jsou jejich dva útočníci Rafael Martins 12 golů a Luri Medeiros 7 golů. V posledním utkání Moreirense porazila Boavistu 3:0

Dnes nás s naši *dobrou* formou čeká další těžký zápas a budeme muset bojovat!
Vamos Dragoes! HRDÍ KDYŽ VÍTĚZÍ, VĚRNÍ KDYŽ SE NEDAŘÍ!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář