Jdi na obsah Jdi na menu
 


NOVÝ WEB♥!

16. 7. 2015

Ještě jednou vás tu vítám na jediným Česko-Slovenským webu o tom to sympatickým a velice úspěšným Portugalským klubu FC PORTO!
Facebook: ZDE
Dlouho jsem váhal jestli založit i web ale čím dál tím více se mi líbilo jak stoupá aktivita na fb stránce,kolik (y) už tam je..jak i fanoušci jiných klubů nám přáli proti Bayernu Mnichov a čím dál tím více jsem chtěl pro vás něco udělat. Tak jsem založil web kde nebudu dávat jen rychlé info jako na fb stránce ale budu se to snažit vypisovat, celé info,spekulace,výsledky budu se snažit psát reportáže ze zápasů aktuální výsledky a doufám že se vám bude webová stránka líbit jako ta facebooková a doufám že se mi to vrátí tím že budete aktivní,zapojovat se do diskuzí,komentovat budu rád když mi budou chodit návrhy na zlepšení,rád s někým proberu všechny spekulace,info, a všechno okolo klubu, chat je přímo na stránce rád si tam s vámi po píšu a doufám že nadcházející sezona bude při nejmenším stejně úspěšná jako ta minulá jak na fb,webu tak hlavně úspěšná pro FC Porto.
A hlavně bych chtěl poděkovat adminovi *PJR* ze stránky Arsenal FC - CZ/SK který mi se vším pomáhal at už se jedná o anketu,chat,o vzhled se vším byl velice ochotný,poradil,odpověděl a že to nebylo na pár minut kdybych na něj nenarazil tak pravděpodobně tenhle web ani nevznikl protože jak bych se s tím vypořádal sám to fakt netuším..Za to mu patří moje OBROVSKÉ DĚKUJU! a přeji jim na jejich úžasné stránce kterou sleduji ( a to Arsenal) nepatří mezi mé oblíbené kluby tak na té stránce odvádějí velmi dobrou práci a moc se mi to líbí, a ten jejich web, netřeba komentovat doufám že jednou taky dosáhneme tak kvalitního Webu jako mají oni a určitě budeme s nimi nadále spolupracovat. VAMOS FC PORTO

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář